Както добре е известно на всички, през последните години Виктория Бекъм изцяло се е посветила на модния си бранд. Оказва се обаче, че той далеч не е толкова успешен, колкото изглежда. 

Никола Пелц, разплаканата й публикация в Instagram и във война ли е с Виктория Бекъм

Във война ли е Виктория Бекъм със снаха си

Признанията на Никола Пелц

Не само това, ами стана ясно, че г-жа Бекъм всъщност има натрупани дългове и то в не малък размер.

Миналата година одиторите вече съобщиха, че компанията на звездата е на ръба на фалита, тогава дълговете й възлизаха на повече от 55 милиона долара. Тази година цифрата се е увеличила, както потвърждава официалният представител на Виктория. Според информация на Independent става дума за 53.9 милиона британски лири.

Модната марка, която продава чифт дънки за 400 британски лири, заедно с новата компания за козметика на Бекъм, са загубили 6.6 милиона британски лири през 2020 г. и са имали до 15.6 милиона британски лири дългове през 2019 г. Говорител на марката потвърждава цифрите пред The Mirror.

Докладът гласи, че общите приходи за групата Victoria Beckham Holdings са паднали с 6% до 36.1 милиона британски лири поради ефектите от глобалната пандемия, което значи, че приходите на компанията не покриват разходите.

"Тази група реагира бързо на ефектите от пандемията и контролира своите парични средства и разходи, което доведе до значително намаляване на оперативните й загуби с 57 %, благодарение на ефективността на разходите в целия бизнес и повторното калибриране на нейния бизнес модел, за да го направи устойчив за по-дългосрочен план. Victoria Beckham Beauty продължава да разширява портфолиото си с редица успешни лансирания на продукти през тази година с най-добрите в класа чиста луксозна красота и грижа за кожата", се казва още в изявлението.

Новината идва, след като снахата на Виктория Бекъм, Никола Пелц, реши да коментира слуховете за вражда между двете.

По време на интервю за Variety, 27-годишната актриса беше попитана защо изобщо се говори, че между Никола и Виктория има напрежение в отношенията.

Пелц Бекъм каза, че вероятно се дължи на факта, че е носила сватбена рокля на Valentino на сватбата си - вместо такава по дизайн на нейната свекърва.

Никола Пелц, Виктория Бекъм, Бруклин Бекъм и има ли наистина вражда между двете

Истината за враждата между Никола Пелц и Виктория Бекъм

Ето какво се е случило около сватбата

"Щях да го направя и наистина исках, но след няколко месеца тя осъзна, че нейното ателие не може да се справи с този сток, така че тогава трябваше да избера друга рокля", разясни съпругата на Бруклин Бекъм.