Животът на Гери Халиуел-Хорнър изглежда почти съвършен. След успешната си кариера със Spice Girls тя се отдаде на семейството си - от 2015 г. е омъжена за шефа на тима на Red Bull във Формула 2 Крисчън Хорнър, с когото отглеждат две деца.

Гери Халиуел-Хорнер и колко секси изглежда бившата певица от Spice Girls по бански

Как изглежда Гери от Spice Girls по бански

Бившата певица се наслаждава на ваканция

51-годишната певица обаче не е просто домакиня и майка. От известно време тя се изявява като детски автор, а последната й книга Rosie Frost & The Falcon Queen предстои да бъде публикувана в началото на октомври.

Гери сподели снимка и видео в профила си в Instagram, на които прави последователите си свидетели на точния момент, в който научава, че романът й ще бъде издаден. Тя допълва, че й предстои обиколка в САЩ, на която ще представи книгата си пред тамошната аудитория.

На официалния сайт на Rosie Frost & The Falcon Queen научаваме, че книгата е предназначена за тийнейджъри и изпълнена с "вълнуващи приключения на таен остров, семейни тайни, шокиращи предателства, невероятна музика и girl power".

Последното със сигурност ще зарадва не само малките читателки, но и всички някогашни фенове на Spice Girls, за които групата остава символ именно на "момичешката сила".