Всеки би предположил, че като една от най-известните и богати двойки в света, Виктория и Дейвид Бекъм разчитат, най-малкото, на сигурна охрана. Но дори и да са направили всичко възможно да подсигурят дома си, в което не се и съмняваме, явно безпогрешно ефективна застраховка срещу инциденти няма.

Виктория Бекъм, Дейвид Бекъм, Бруклин Бекъм и специалните снимки, които споделиха за рождения му ден

Личните снимки, които Дейвид и Виктория Бекъм споделиха

Моменти на нежност

Неприятното преживяване за семейството се случва още през миналия месец, но за него британските медии информират чак сега.

Оказва се, когато на 28 февруари крадци се промъкват в дома им през прозореца на една от спалните на горния етаж, Дейвид и Виктория са били вкъщи с десетгодишната си дъщеря Харпър. 

За съжаление, очевидно престъпниците са били достатъчно бързи и тихи, за да задигнат ценности и лични вещи на стойност хиляди долари, преди някой от семейството да се усети.

За влизането с взлом и кражбата Дейвид и Виктория разбират чак след като по-големият им син Круз се прибира. Именно той първи забелязва счупеното стъкло и разтършуваната стая.

Явно обирджиите са действали професионално, откраднали са ловко ценностите от спалнята и след това са избягали, разказват източници пред The Sun.

Добрите новини са, че Виктория, Дейвид и децата им са добре и никой от тях не е пострадал. Както е и напълно естествено след подобно преживяване, все още да са разтърсени от случката.

Дейвид Бекъм, Instagram профила му и докторката, която показа кадри от Украйна

Жената, която превзе Instagram профила на Дейвид Бекъм

Какво има да ни покаже една докторка от Украйна

Най-хубавото обаче е, че никоя от откраднатите вещи няма особена сантиментална стойност за семейството.