Само за няколко години Венсан Касел и младата му съпруга Тина Кунаки успяха да се превърнат в една от любимите ни двойки. Независимо от разликата във възрастта, двамата изглеждат страхотно заедно, а не може да се отрече, че явно са и много щастливи.

Очевидно април е щастлив месец в семейството на Венсан Касел - в началото е родена неговата съпруга, а в края - дъщеричката им Амазони, която тази година става на една годинка.

На 5 април Тина Кунаки навърши 23 години, но заради знаем-какво, не успя да го отбележи с голямо празненство. Въпреки това Тина не може да се оплаче, тъй като прекара своя рожден ден в компанията на любимия и дъщеря си.

Тина Кунаки, Венсан Касел и как се закачат двамата в Instagram

Изневерява ли на Венсан Касел Тина Кунаки

Закачки или нещо друго...

От своя страна Венсан не пропусна специалния повод на така обичаната си съпруга. Той използва Instagram профила си, за да честити на Тина, като качи нейна снимка, придружена с текст: "Честит рожден ден, мой ангел!"

Пожеланието му беше написано на португалски, тъй като двойката определено има пристрастия към страната. Те прекараха последните няколко месеца там и много се привързаха към местната природа, култура и обичаи.

В момента обаче семейство Касел са под карантина в Тулуза - родното място на вече 23-годишната съпруга на актьора.

Тина Кунаки и голaта ѝ снимка на плажа

Голата снимка на Тина Кунаки

Още провокации от съпругата на Венсан Касел