Ванеса Брайънт яростно брани наследството - финансово и морално, оставено й от покойния й съпруг. Наложи й се да го прави и от собствената си майка, която през декември миналата година заведе дело срещу 39-годишната си дъщеря.

Според информация на E!News в документите София Лейн е твърдяла, че дълги години е работила като личен асистент и детегледачка при Ванеса и Коби Брайънт. И никога не е получила пари за услугите си.

Ванеса побърза да отвърне чрез пост в социалните медии, в които обвини майка си, че иска да живее "на гърба на дъщерите ми и на моя до края на живота си, докато получава и издръжка от бившия си съпруг от 2004 г. насам".

Вдовицата на Коби Брайънт допълва, че явно Лейн не си дава сметка за психическото отражение на действията й върху собствените й внучки. И допълва, че Коби никога нищо не й е обещавал и би бил много разочарован от действията й.

Снимка 468463

Източник: GettyImages

От E!News поясняват, че делото вече е приключило и се е стигнало до споразумение между Брайънт и Лейн. Какво точно е то и дали дъщерята е платила на майка си за услугите й, не става ясно.