Една от най-известните роли на Том Холанд и тази на Спайдърмен. Именно тя и му дава тласък в кариерата, който го довежда до сегашния му ангажимент за The Crowded Room.

Зендая и Том Холанд - готови за следващата важна крачка в живота си

Стъпка напред за Зендая и Том Холанд

Какво се случва със звездната двойка

В интервю за Entertainment Weekly актьорът разкрива, че работата по сериала, в който играе антисоциален млад мъж, арестуван след стрелба, го е предизвикала както никога досега.

Том Холанд споделя, че е научил много за психичното здраве и дори е разговарял с психиатри, за да вникне дори още по-задълбочено в проблемите не героите Дани и Били. Този опит му се е оказал особено полезен и за собствения му живот в реалността, тъй като му е показал как да разпознава различни стресори.

Въпреки че актьорът в крайна сметка оценява, че проектът е повлиял положително на психическото му състояние, темата все пак понякога му тежи. "Психическият аспект наистина ми въздейства и ми отне много време да се възстановя след това и да се върна някак към реалността", разкрива още Том Холанд.

Той не крие, че дори е припознал себе си в героя си и разказва, че когато е бил у дома, му се е случило да получи срив. Тогава е бил на косъм да си обръсне главата, за да се отърве от героя, но се е въздържал, тъй като все пак снимките на сериала все още не са били приключили.

Актьорът издава, че никога досега не изпитвал нещо подобно през кариерата си и е предприел мярката да се въздържа от употребата на алкохол и субстанции.

Пръстенът на Зендая, за който всички говорят

Пръстенът на Зендая, за който всички говорят

Има ли нещо общо с Том Холанд

Всъщност той и преди е споменавал, че иска да си вземе почивка от консумирането на алкохол. В едно от гостуванията си в шоуто на Jimmy Kimmel Live през 2020 г. Том Холанд си признава, че заради пандемията със съквартирантите му си позволяват да пият повече, пише Us Weekly.