От Уил Смит сме свикнали да виждаме какво ли не. И не говорим само за филмовите му образи, но и за всичко, което прави извън работата си.

Уил Смит, Best Shape of My Life, най-лошата му форма и как ще я промени

Най-лошата форма в живота на Уил Смит

Актьорът е неузнаваем

Например как влиза обратно във форма, след като е поизпуснал нещата през последната година. Не сме очаквали обаче да се заеме с написването на книга. Не че смятаме, че няма какво да ни разкаже, а просто, че няма да има времето да постигне и това.

Е, в крайна сметка неслучайно е сред любимите ни актьори - защото намира време и начин за всичко. От профила на Смит в Instagram разбираме, че тази година ще бъде пусната в продажба първата му книга - WILL.

Уил Смит казва, че е работил над нея през последните две години и е радостен, че най-накрая е завършена. Очакванията са да бъде пусната в продажба този ноември от издателство Penguin Press.

И най-хубавото е, че тази книга ще бъде точно това, което всеки фен на актьора очаква - автобиография. В нея ще разкаже както за детството си във Филаделфия, така и за големите постигнати успехи, основно оръжие за които винаги е била вярата в себе си.

Уил Смит, формата му след пандемията и как актьорът реши да потренира във фитнес

Уил Смит, няколко уреда и много смях

Как актьорът влиза във форма

За да напише автобиографията си, Смит е работил в тясно сътрудничество с автора на "Тънкото изкуство да не ти пука" (изд. Хермес, 15.95 лв.) Марк Менсън. Книгата може да бъде поръчана предварително тук.