21-годишната Тина Кунаки е в очакване на първата си рожба. Секси моделът въобще не се притеснява от вече доста големия си корем, а дори напротив - демонстрира го щедро. След първите плажни снимки, с които с Венсан Касел обявиха, че ще стават родители, в профила на съпругата на актьора намираме още кадри, които заслужават нашето внимание.

Кунаки позира на плажа Копакабана в Рио по оскъден бански, които едва прикрива формите й. Като истински професионалист, тя гледа предизвикателно към камерата, зад която най-вероятно е нейният съпруг.

Касел коментира една от снимките на Тина с лаконичното "Момичета". Но имайки предвид, че на снимката е само бременната Кунаки, вероятно това е подсказка, че тя е бременна с момиченце. Дали е така, ще разберем съвсем скоро.

Нямаме съмнения обаче, че скоро след като стане майка красивата Тина ще се върне към своята работа. Тя е запазила перфектните си форми само коремът я издава, че в нея расте нов живот. Раждането се очаква до броени дни, а с наближаването му двамата с Венсан са все по-влюбени.