Не може да се отрече, че съпругата на Венсан Касел изглежда невероятно. Интересът ни този път е провокиран от една от последните ѝ професионални фотосесии за марката CUUP.

По принцип, ние сме виждали доста и все различни рекламни кампании на Тина Кунаки, и всички те искрено са ни впечатлявали. От една страна, заради страхотното ѝ тяло, а от друга - заради невероятното ѝ излъчване.

Когато обаче Тина позира по бельо, и то прозрачно, направо думите ни бягат.

Очевидно е, че самата Тина искрено харесва и се гордее със снимките от рекламната кампания, защото не пропусна да се похвали в профила си в Instagram. А причината за гордостта ѝ се крие във факта, че фотосесията е режисирана от самата нея.

"Този месец Тина Кунаки ни отвежда в южната част на Франция, за да ни покаже какво означава чувствеността за нея", пишат от CUUP в социалните мрежи под един от забележителните кадри, на които френският модел позира по бельо, покачила се на кон.

Явно не само Тина, но и Венсан Касел се гордее с постиженията на съпругата си, защото актьорът също не пропусна да сподели един от секси кадрите и в своя Instagram профил.