Не само че е във вихъра на кариерата си в момента, но Тейлър Суифт покорява и академични върхове. Докато певицата пуска хит след хит, успява да осъществи и едно свое много мечтано постижение.

Тейлър Суифт, Джо Алвин, сгодени ли са и защо двамата крият връзката си

Сгодена ли е Тейлър Суифт

Защо двамата с Джо Алвин крият връзката си

Звездата може вече да се похвали, че има завършена докторска степен по изящни изкуства. А големият ден на дипломирането ѝ е бил тази седмица в Нюйоркския университет.

Тейлър със сигурност ще запомни церемонията, тъй като е имала честта да изнесе и реч. И то каква реч ще да е била...

Снимка 574611

Източник: GettyImages

Певицата успява да прикове вниманието на публиката към сцената за цели 20 минути, докато споделя лични истории, разказва шеги, а за финал дава и няколко мъдри съвета.

Речта си Тейлър открива с характерното си чувство за хумор: "Последният път, когато бях на стадион с такива размери, танцувах на токчета и носех блестящо трико. Но това облекло е много по-удобно."

Снимка 574610

Източник: GettyImages

След това обаче минава към по-сериозните теми и разкрива, че заради професионалните й ангажименти, студентският ѝ живот -разбираемо, не е преминал като на останалите съвипускници. И въпреки това е научила доста неща.

"Когато се опитваш да се справяш с всичко неведнъж, обикновено животът може да бъде труден", признава Тейлър.

Но завършва с окуражителни думи, съвсем в духа на песните, с които вдъхновява феновете, пише People.

Финиъс, братът на Били Ейлиш и как се е изложил пред Тейлър Суифт

Когато Тайлър Суифт притесни брата на Били Айлиш

Самият той споделя историята

"Трудни неща ще ни се случат. Ще ги преодолеем. Ще се учим от тях. Ще станем и по-силни. Надявам се знаете колко се гордея да споделя този ден с вас. Преминаваме през всичко заедно. Така че нека продължим да танцуваме като... абитуриентите на 2022 г."