Първото, което ни идва наум за Мей Мъск, е, че е майката на Илон Мъск. Но тя е много повече от това. Модел и диетолог, изисканата дама е пример за подражание на мнозина с визията и младежкия си дух, които поддържа все така добре, дори и на 75 години.

Мей Мъск, ревюто на Dior в Париж и корицата на L'Officiel Arabia

Майката на Илон Мъск отново го направи

Мей Мъск и любовта й към модата

Мей продължава с изявите по модния подиум, позира за корици на списания и очевидно няма никакво намерение да се пенсионира от светския живот. По време на една от последните си появи на червения килим на гала вечер в Кан тя коментира пред People какви са нейните малки тайни да се чувства и изглежда толкова добре.

Госпожа Мъск не крие разочарованието си, че след една определена възраст жените сякаш стават невидими - затова и тя прави всичко възможно да бъде забелязана, но без да се натрапва.

Снимка 620224

Източник: GettyImages

"Аз съм на 75 и се справям добре", заявява тя пред камерите. И подчертава, че хората сякаш я харесват повече като модел на по-зряла възраст, отколкото когато е била по-млада. Това може само да я радва, разбира се.

Мей Мъск не крие, че голяма заслуга за визията и състоянието й има фактът, че като диетолог винаги е давала най-доброто на тялото си и затова сега няма част от обичайните здравословни проблеми, които съпровождат напредването на възрастта. Освен че се храни здравословно, тя и тренира редовно.

Мей Мъск, Илон Мъск и признанието на майката на милиардера, че спи в гаража му

Признанието, което майката на Илон Мъск направи

Не сме и очаквали подобно нещо

"Аз съм средно активна. Не обича да бъда свръхактивна, защото така нараняваш себе си, тялото си. Опитвала съм го и съм се наранявала. А сега има позитивна нагласа и съм щастлива с нещата около мен", признава още Мей.