Хората се делят по много признаци. Един от тях е куче или котка предпочитат. Е, всички почитатели на кучетата вчера имаха повод да празнуват, защото на 26 август се отбелязва Световният ден на кучето.

Кучетата и как ни помагат да бъдем по-здрави и по-щастливи

Кучетата ни правят по-здрави и по-щастливи

Някои от много ползи на това да имаме домашен любимец

Празникът тръгва от САЩ, където за пръв път се чества през 2004 г. Денят обикновено е съпътстван от различни инициативи, свързани с грижата за кучетата.  

С любов и признателност към най-добрия приятел на човека вчера социалните мрежи се изпълниха със снимки на кучета. Забавна инициатива, която определено ни хареса. 

Камила Мороне, осиновените кучета и с какво се занима гаджето на Леонардо ди Каприо

Новата любов на Камила Мороне

За какво се вдъхнови половинката на Лео ди Каприо

Виктория Бекъм публикува в профила си снимка на съпруга си с любимото куче. А самият Дейвид Бекъм също не пропусна да публикува друга своя снимка с животното.

View this post on Instagram

on

Една страстна кулинарка и любима телевизионна водеща - Лора Найденова, която е и запален планинар, и пътешественик, публикува снимка със супер симпатичния Чарли. „Радвам се, че Чарли често ме придружава в планината! Миналата събота се качихме на връх Руй. Готвих на открито и много се забавлявах.“

View this post on Instagram

on

Актьорът Юлиан Вергов е легнал на пода и играе с черния си лабрадор Айрън. Приятелство и близост, които само тези, които са имали куче, могат да разберат.

View this post on Instagram

on

Чаровната синоптичка Никол Станкулова също не пропусна да отбележи Световния ден на кучето. 

View this post on Instagram

on

Своя снимка с кученце пусна и датският актьор Мадс Микелсен. "Мадс и Меси празнуват Световния ден на кучето", написа той. 

View this post on Instagram

on

В дома на Чарлийз Терон пък всеки ден е Световен ден на кучето. 

View this post on Instagram

on

Напълно сме съгласни с нея, всеки ден трябва да бъде ден на кучето. И се надяваме тази забавна инициатива да стане традиция и всички любители на кучетата да пускат снимки с четириногите си приятели не само на този ден.

Орландо Блум, кучето му Майти и какво разби сърцето на актьора

Сърцето на Орландо Блум е разбито

Когато кучетата са важна част от семейството