На Шакира вероятно никак не ѝ е лесно, предвид немалкото проблеми, с които се сблъска в последно време - от раздялата с Жерар Пике до обвиненията в данъчни измами. Но въпреки всичко, има едно нещо, което винаги крепи певицата и ѝ дава смисъл да продължава напред. И това са нейните две деца.

Шакира отново има проблеми с испанските власти - за какво ще бъде разследвана

Ще влезе ли в затвора Шакира

Певицата пак има проблеми с испанските власти

Затова Шакира е съсредоточена върху отглеждането им и винаги, когато има време, се отдава на забавления с тях.

Преди два дни 46-годишната изпълнителка на "Hips Don't Lie" сподели снимки от моментите, които прекарва със синовете си Саша (8 г.) и Милан (9 г.), от връзката с бившия ѝ съпруг Жерар Пике. "На мача на Доджърс. Невероятна игра", написа тя към кадрите, на които позира заедно с двамата си наследника от трибуните на стадиона в Лос Анджелис. Майката публикува и видео, на което Саша пее заедно с нея и близка приятелка.

Въпреки че измина повече от година, откакто певицата и бившият футболист се разделиха, звездата казва, че прави всичко възможно, за да прикрие ситуацията от децата си. "Опитвам се да го правя, за да ги защитя, защото това е мисия номер едно в живота ми", сподели тя пред ELLE.

И е категорична в това да осигури на синовете си възможно най-нормален живот. "Защото няма как да избягат от факта, че аз съм публична личност, както и техният баща. Но се опитваме да осигурим колкото се може повече "нормалност" и да живеем наистина като обикновени хора."

Шакира триумфира с цели осем награди на Premios Juventud 2023

Триумфът на Шакира

Певицата припомни, че още е на върха

През април Шакира разкри в социалните мрежи за преместването си от Барселона, където живееше последните осем години със семейството си, в Маями.

"Установих се в Барселона, за да дам на синовете си стабилност, същата, която сега търсим в друго кътче на света. Днес започнахме нова глава в търсенето на щастие", написа тогава тя в своя Instagram профил. И не пропусна да благодари на всички онези, които "сърфираха" с нея по вълните в Барселона, "градът, в който научих, че без съмнение приятелството е по-дълго от любовта", припомня People.