Напоследък вниманието ни все по-често е привлечено от Кая Гербер, красивата дъщеря на Синди Крауфорд и в голяма степен - нейно копие.

Синди Крауфорд, Кая Гербер, рожденият ден на модела и ретро визията й

Синди Крауфорд и Кая Гербер - като две капки вода

Приликата е поразителна и търсена

Този път обаче главите ни отвя не Кая, а известната ѝ майка, която показа, че на 55 години може да изглежда като на 25.

Синди Крауфорд буквално върна времето назад, пресъздавайки култовата реклама на Pepsi от 1992 г. Мястото е Halfway House в Санта Кларита, Калифорния. Синди е с тесен бял потник и къси дънкови панталони. На снимката по-долу е преди 29 години.

А на снимката, която следва, е сега. Същото място, същите дрехи, същата прическа, същата Синди. В публикацията си легенарният модел признава, че е използвала дори същия фризьор, а гримьорът на знаменитостите Сам Висър ѝ е помогнал да върне визията си от 90-те. Фотографията е дело на Дейвид Яроу, с когото правят това "пътуване" назад във времето.

Но най-важното е, че цялото това упражнение има благотворителна цел - да събере средства за болницата American Family Children в Уисконсин. Именно там покойният брат на Синди - Джеф, се е лекувал от левкемия. Тя разкри, че те вече са събрали повече от 1 милион долара за каузата чрез продажба на изкуство. 

Синди Крауфорд, джакузито, диетата й, социалните медии и как поддържа здравето си

Синди Крауфорд и любимият й ритуал

Какво признава моделът

"Мисля, че успяхме! Такъв забавен ден - нямам търпение да ви покажа повече", завършва тя. А ние си мислим, че Синди е поредното потвърждение, че тайната на младостта и красотата е и в това да имаш добро сърце.