Поредица от любопитни снимки и видеоклипове на Шон Мендес и Камила Кабейо се появиха из социалните мрежи в последните дни.

Излиза ли Шон Мендес с 26 години по-възрастната Джоселин Миранда

Новото гадже на Шон Мендес (с 26 години по-старо от него)

Приятели или нещо повече

Двамата изпълнители, които преди около година приключиха близо тригодишната си връзка, бяха забелязани да разменят множество прегръдки и целувки. При това публично, докато присъстваха на провеждащия се в момента калифорнийски фестивал за музика и изкуство Coachella.

Случващото се предизвика редица спекулации, че Шон и Камила отново са разпалили пламъка на чувствата помежду си.

24-годишният Шон и две години по-възрастната Камила, които се разделиха през ноември 2021 г., бяха заснети да разговарят помежду си. А малко след това последваха и множество прояви на физическа близост, в това число и страстни целувки.

Срещата между Шон и Камила се случва едва няколко дни, след като се появиха редица слухове за евентуална връзка между певеца и 26 години по-възрастната от него Джоселин Миранда. 51-годишната жена е специалист по хиропрактика и често работи с Шон преди негови концерти. Двамата неведнъж са засичани на разходки, в магазини, заведения за хранене и дори около дома на Шон в Лос Анджелис. Присъстваха заедно дори на официалното парти след раздаването на наградите Грами в началото на годината.

От своя страна Камила също имаше своите любовни преживявания в последните месеци. През 2022 г. излизаше с Остин Кчвич, създател на приложението за запознанства Lox Club, с когото разменяха дори страстни целувки на публични места.

Камила Кабейо, приложенията за запознанства и защо не ги използва

Защо Камила Кабейо не използва приложения за запознанства

Изпълнителката има различен подход

"На Камила ѝ допада фактът, че той се занимава с технологии, с неща съвсем различни от шоубизнеса. Това е нещо ново за нея и определено по всичко личи, че много се наслаждава", казва тогава човек, близък до певицата пред Hollywood Life. Въпреки близостта им обаче двойката сложи край на отношенията си през февруари 2023 г.

А какво точно ще се случи между Камила и Шон - явно предстои да разберем.