На 23 януари тази година прочутият американски журналист и водещ Лари Кинг си отиде на 87 години. След себе си обаче остави не само безценно професионално наследство, от което да взимат пример бъдещи и настоящи негови колеги, но и куп семейни неприятности.

Лари Кинг, Шон Саутуик Кинг и седми развод за водещия

Лари Кинг - рекордьорът по разводи

Седма раздяла за телевизионния водещ

Сега Шон Кинг - последната му съпруга (от общо седем) и настояща вдовица, оспорва завещанието му.

Въпросният документ разпорежда цялото състояние на Лари Кинг, включително и огромното му имение, да се раздели по равно между децата му Лари Кинг-младши, Чанс и Кенън. Най-големите му наследници - Анди и Чая, починаха миналата година. И така за госпожа Шон Кинг, която е майка на Чанс и Кенън, не остава нищо.

От цялата правна документация, с която разполагат от TMZ, става ясно, че Лари Кинг актуализира завещанието си през 2019 г., само два месеца след като подава молба за развод с Шон.

Тя твърди, че последният вариант не заменя "официалния", написан още през 2015 г., когато поема управлението на активите му и на имението за два милиона долара.

От Us Weekly също получават достъп до информацията по съдебното дело и цитират адвоката на вдовицата: "По време на брака им Шон участваше активно в кариерата и бизнеса на Лари, беше партньор в много от тях и продължава да изпълнява тази роля дори и в момента."

Снимка 519054

Източник: GettyImages

Шон твърди също, че двамата с Лари са се опитвали да спасят брака си, като за целта са посещавали семеен консултант - докато здравословното му състояние позволява. Вдовицата уточнява още, че приживе съпругът й отказва да участва в дело за развод, съобщават още от Complex.

Разводът, психическото и физическо здраве и негатвините последствия от раздялата

Негативните последствия от развода

Неприятно преживяване, откъдето и да го погледнеш

Явно битката с проблемното завещание ще е дълга и ожесточена.