Тази година по време на кинофестивала в Кан много знаменитости избраха да бъдат придружени от своите деца. Изключение не направи и звездата от "Първичен инстинкт" Шарън Стоун.

Шарън Стоун, рапърът RMR и това ли е младото гадже на актрисата

Това ли е младото гадже на Шарън Стоун

Слухове свързват 63-годишната актиса с 25-годишен рапър

Освен всичко, тя беше и домакин на гала вечерта на фондацията АМФАР в Кан, която набира средства за изследванията върху ХИВ и СПИН.

По време на събитието актрисата и най-големият ѝ син Роан Бронщайн привлякоха вниманието на всички, като позираха заедно. Шарън Стоун дори публикува някои от фотографиите в профила си в Instagram.

„Горда майка“, написа само тя, с което каза всичко за начина, по който се чувства. 21-годишният Роан, който също се подготвя за актьорска кариера, е прегърнал майка си, облечена в ослепителна лилава рокля. Самият той е с тъмносин смокинг и бяла риза. И двамата се усмихват щастливо.

Шарън и Роан не за първи път са заедно на събития и по всичко личи, че той се чувства комфортно пред камерата до известната си майка.

Актрисата има още две по-малки деца - Лейърд (на16) и Куин (на 15). Тя неведнъж е споделяла колко много ѝ дава майчинството, като се има предвид, че отглежда рожбите си сама.

Шарън Стоун осинови Роан по време на брака ѝ с Фил Бронщайн, който продължи от 1998 до 2004 г. След раздялата им тя осинови Лейърд и Куин, припомня Closer Weekly.