Шарън Стоун отново успя да ни изуми с невероятната форма, в която се намира. Актрисата, добила славата на фатална жена покрай ролята си в "Първичен инстинкт", се снима за корицата на испанското издание на ELLE, вдъхновена от филма.

63-годишната актриса позира за корицата в обувки на висок ток, зелено палто и супер изрязано боди, което ни остава с впечатлението, че не носи бельо - ефект, който цели да ни напомни ролята ѝ на Катрин Тремел.

Тя сподели доста от кадрите от фотосесията за испанското списание в профила си в Instagram, а феновете на актрисата са удивени от страхотното ѝ тяло и дългите ѝ крака.

В интервюто Стоун говори и за съвсем наскоро излязлата ѝ автобиографична книга The Beauty of Living Twice, в която споделя тъмните страни на Холивуд и как се е справила с живота си, след като през 2001 г. спешно е приета в болница с мозъчен кръвоизлив.

"Провалила съм се в най-важните аспекти на живота си - здравето, браковете ми. Но оцелях, за да разкажа историята си, събрах счупените парчета и успях да продължа напред," казва тя пред ELLE.

В откровеното си интервю Шарън споделя и за частичната загуба на памет, с която трябва да се бори след удара, както и с ендометриозата - "болест, която щеше да е много по-задълбочено изследвана, ако от нея страдаха и мъжете."