Баскетболистите отказват просто да дриблират с топката, за което им се плащат милиони, и да не правят нищо друго, като примерите за това са много.

Леброн Джеймс, корицата на Sports Illustrated, синовете му Брони и Брайс и планът на Краля да играе и с двамата в NBA

Грандиозният план на Леброн Джеймс

Дори небето не може да ограничи Краля

Леброн Джеймс например има развит бизнес нюх и инвестира в най-различни компании. Деймиън Лилард и Серж Ибака пък са запалени по музиката. Е, ние сме запалени по музиката, но тези двамата създават музика.

Лилард се подвизава под артистичния псевдоним Dame Dolla и е може би най-популярният активен играч от NBA, който се занимава с музика. Но се оказва, че гардът на Порланд Трейл Блейзърс скоро може да бъде изместен.

От SHIFTER разбираме, че Серж Ибака, който също обича да рапира в свободното си време, е поставил доста интересен рекорд. Последното парче на баскетболиста, "Champion", е събрало 35 милиона стрийвамния в Spotify от пускането си.

По този начин Ибака става номер едно сред активните баскетболисти в NBA с подобно постижение. До този момент първото място се държеше от "Money Ball" на Лилард.

"Champion" е част от дебютния албум на Серж Ибака - Art, който е съставен от общо 15 парчета. Песента, както и по-голямата част от албума, е на френски, като по-отличително е афро звученето.