Барак Обама може и от доста време да не е президент, но това не означава, че влиянието му е намаляло. Както и това на съпругата му Мишел Обама.

Мишел Обама, Бионсе, Тимъти Шаламе, Ванеса Хъджинс, Хари Стайлс и кои са любимите им книги

Кои са любимите книги на звездите

Какво четат известните

Така например през 2019 г. семейство Обама подписа договор със Spotify чрез компанията си Higher Ground. Така например бяха създадени подкаст предаванията The Michelle Obama Podcast и Renegades: Born in the USA с Барак Обама и Брус Спрингстийн.

Слуховете са, че сделката е била на стойност 25 милиона долара, но през април стана ясно, че тя може и да не бъде продължена. Сега става ясно, че семейство Обама и Spotify не са продължили договора си.

Снимка 575119

Източник: GettyImages

Вместо това, те са подписали такъв с Audible - платформата, притежавана от Amazon, за аудиокниги. Смята се, че Барак Обама не е бил доволен от някои от условията, които Spotify са предявили, като например ограничение в разпространението в други платформи.

Сега се очаква семейство Обама да има по-голяма свобода. Защото сделката не е ексклузивна, което означава, че те могат да продадат съдържанието си и на други платформи, пише Deadline.

В официално изявление от Spotify дават да се разбере, че решението да не продължат работа с компанията на Барак и Мишел Обама е било тяхно.