Певицата и актриса Селена Гомес за пореден път бе откровена за трудностите в живота си. Миналата година тя претърпя бъбречна трансплантация, а преди това обяви, че страда от тежкото автоимунно заболяване лупус. Оказва се обаче, че не само тялото й страда, а и душата.

Станала известна прекалено рано, Селена Гомес е сред онези звезди, които открито си признават, че животът им въобще не е толкова прекрасен, колкото всички смятат. 25-годишната звезда е убедена, че до живот ще се бори с депресията и безпокойството, които са неразделна част от живота й.

Селена винаги е отдавала значение не само на физическото, но и на психичното си здраве. Въпреки че не е спирала да се бори с демоните в главата си и да говори открито за тях, тя сякаш е загубила надежда, че ще успее да победи в тази борба.

По-скоро ще се научи да живее с депресията, въпреки всички успехи, въпреки милионите фенове. Или пък може би точно заради тях. В началото на годината Селена се включи в двуседмична терапия, включваща пилатес и медитация. А в последните месеци светските й изяви са сведени до минимум.

Гомес е категорична, че няма да реализира нов музикален проект, докато не се почувства напълно уверена в себе си и успеха му. Дори това да отнеме десет години, пише Harper's Bazaar.