В началото на този месец усилено се заговори за възможни любовни отношения между Селена Гомес и Крис Евънс, а ние, то е ясно, наострихме уши.

Селена Гомес, Крис Евънс и това ли е новата звездна двойка

Заедно ли са Селена Гомес и Крис Евънс

Поне според феновете

Никой от двамата нито потвърди, нито отрече евентуалните им срещи, но екип на Elle разкри, че снимките, които се използваха за доказателства, всъщност са стари и са правени на различни места.

Това не отказва феновете на Селена Гомес и Крис Евънс, които явно виждат в тяхно лице перфектната нова двойка. Те продължават да търсят доказателства, че двамата са заедно, и да ги публикуват в социалните мрежи.

Последното такова е клип, публикуван от Евънс в Instagram Stories, на който звездата от "Капитан Америка" свири на пиано Purple Rain на Принс. Негов фен видя в отражението на пианото Селена и побърза да публикува същото видео в TikTok питайки коя е брюнетката, която снима видеото.

Крис Евънс, свиренето на пиано и поредното му откровение в Instagram

Крис Евънс пак се разкри

Какво още да очакваме този път

Както се очаква, нито Селена, нито Крис са коментирали дали тя е във видеото, пише Yahoo. Но подозренията, че фенът знае нещо повече за тях, останаха. Продължаваме да следим социалните мрежи, защото, ако не друго, то поне тези искрени надежди Гомес и Евънс да са заедно, са повече от забавни.