Испанската актриса Сара Саламо, която доби популярност в България не толкова с професионалните си постижения, а с факта, че е приятелката на испанкия национал Иско Аларко, се радва на лятната си почивка в компанията на половинката си от Реал Мадрид. 

Сара Саламо, Иско и най-важният ден в живота им

Най-важният ден в живота на Сара Саламо и Иско

С какво може да се похвали испанският футболист

Откакто Сара Саламо стана майка за първи път преди три години, когато се роди синът им Тео, а през 2020 г и Пиеро, в профила ѝ в Instagram можем да открием най-вече снимки на времето, което прекарва с децата си. 

Актрисата често показва как се забавлява с момчетата вкъщи, като нагледно демонстрира колко добра, грижовна и страхотна майка е. 

Освен всичко това обаче, Сара Саламо винаги е била (и продължава да бъде) една много красива и привлекателна жена. 

Тъй като малко бяхме позабравили за страхотния ѝ сексапил, Сара Саламо реши да ни припомни колко добре изглежда, като сподели няколко снимки по бански. 

Виждаме я на яхта и на плажа с половинката ѝ Иско. Изглежда, че двамата са успели да откраднат малко свободно време за себе си и се радват на слънцето, морето и взаимната си компания. 

Испанската актриса реши да ни покаже, че въпреки страхотния си външен вид, не си пада много по диетите. До този извод стигаме, след като видяхме видео, в което Сара демонстрира как си похапва сладко парче шоколадова торта. Завидяхме ѝ - за тортата, и за тялото, и за почивката.