Докато тук само можехме да мечтаем за бяла Коледа на някои места в САЩ хората пострадаха много от снежните бури. За щастие в щата Монтана случаят не е такъв, защото там хората се наслаждават на снега.

Сами Шийн, OnlyFans, Чарли Шийн, Денис Ричардс и какво мислят родителите ѝ за новия ѝ профил

И дъщерята на Чарли Шийн с профил в сайта за възрастни OnlyFans

Одобряват ли родителите на Сами Шийн решението ѝ

Сред тях е и 18-годишната дъщеря на Чарли Шийн и Денис Ричардс, която показа нагледно колко прекрасно е да празнуваш Коледа в Уайтфиш, Монтана. "Гринч ми открадна дрехите", написа Сами Шийн към снимките си.

И определено имахме нужда от подобно пояснение, защото тя позираше по бял бански половинки, обута в апрески и с коледна шапка сред високи преспи сняг. На една от снимките компания й прави снежен човек.

Тази година Сами привлече вниманието към себе си, след като се присъедини към платената социална мрежа OnlyFans, популярна най-вече със съдържанието си за възрастни. Малко по-късно това направи и майка й Денис Ричардс, което беше своеобразен начин да покаже подкрепата си към дъщеря си.

За сметка на това изглежда, че Чарли Шийн не е съвсем съгласен с решението на Сами. "Тя е на 18 и живее с майка си. Това не се е случило под моя покрив", цитират 57-годишния актьор People.