Преди няколко дни Рут Колева реши да използва своя Instagram профил, за да сподели с феновете си нещо лично. Тя се връща назад във времето, като разказва как през лятото на 2007 г. заминава за Атина, за да се яви на първото си прослушване в Музикалния колеж "Бъркли".

Рут Колева, фотосесия Elle, паметник Перущица и в какво обвиняват певицата

Фотосесията на Рут Колева, която разбуни духовете

И как реагира певицата

"Бях на седмото небе от щастие и това беше най-голямата ми мечта - да уча там. Бях приета в бакалавърската степен по изпълнителско майсторство: Вокал с частична стипендия, но въпреки това таксата за обучение беше около 15 000 щатски долара на семестър", пише певицата и продължава: "Не отидох."

Разяснява, че по онова време семейството ѝ не може да си го позволи. Затова и не учи нито вокал, нито изпълнителско майсторство в университета, а записва медии и комуникации в Утрехт, където таксата за обучение е 1200 евро на година.

"2023 г. В понеделник, 6 февруари, ще водя майсторски клас на магистърската програма "Съвременно изпълнение" в същия този музикален колеж "Бъркли". Защото мечтите понякога не се сбъдват по начина, по който си ги представяш...И никога не бива да се съмнявате, че "това, което е писано да бъде, ще бъде", завършва поста си певицата.

Преди няколко часа Рут Колева отново използва социалните мрежи, за да потвърди сбъдването на мечта, която дори не си е представяла, че ще се случи - водене на майсторски клас в същия този музикален колеж, в който преди години е копняла да учи. Певицата пише, че ще има още един клас, който ѝ предстои и няма търпение да се върне за нов някой друг път. Феновете ѝ не пропуснаха да я поздравят и да ѝ пожелаят все така да покорява нови и нови върхове.