За наша огромна радост Мирослав Бърняшев, както е истинското име на Русев, успя да си проправи път и да стигне до Световната федерация по кеч. А там лесно не се влиза, защото трябва да имаш талант и да работиш усърдно. 

Рап битка между известни личности

Рап битка между известни личности

Никол Шерцингер се справя добре и с тази задача

Русев това го може много добре, но, оказва се, има и друг скрит талант - рапирането. Той и съпругата му Лана взеха участие в предаването Drop The Mic, в което известни личности се изправят едни срещу други в рап дуел. За разкош пък водещи на шоуто са рапърът Метод Мен и моделът Хейли Бийбър

Русев и Лана имаха нелеката задача да сломят милиардера Марк Кюбан, който е собственик на баскетболния тим Далас Маверикс. Точно с това започна и българинът, задавайки реторичния въпрос дали отборът му някога побеждава, визирайки слабото им представяне през последните няколко сезона. 

Колко печелят звездите от Световната федерация по кеч

Колко печелят звездите от Световната федерация по кеч

Попада ли Русев в топ 10

Кюбан не му остана длъжен, като му каза право в очите, че прическата на Джон Сина е по-хубава. Това доста разгневи Русев, който израпира, че Кюбан не е Джеф Безос, а прилича по-скоро на Чарли Шийн. 

Рап битките се завръщат

Рап битките се завръщат

Шон Мендес срещу Одел Бекъм-младши и Джон Крайър срещу Моли Рингуолд

Марк Кюбан се впусна в последно нападение, казвайки, че в края на този дуел Русев отново ще прилича на българския Чубака. Тук се намеси и Лана, която пък каза, че няма представа кой е Марк Кюбан и завърши с провокацията, че милиардерът може да я целуне, но не по устата. 

В крайна сметка публиката определи Русев и Лана като крайни победители.