Българинът Мирослав Бърняшев, станал известен като Русев, ще вземе участие във филм, а компания ще му прави и неговата съпруга Си Джей Пери - Лана. 

Русев няма милост към Лана

Русев няма милост към Лана

Подготовката им за двубоя е завидна

Продукцията се казва Other Versions of You и самият кечист се похвали за участието си в него, като за целта използва Instagram. 

Other Versions of You ще разкаже историята на една несподелена любов. Главният герой ще разбере, че детската му любов се омъжва за друг мъж, но ще получи неустоимо предложение, с което може да я забрави, така де, замени. А ако трябва да бъдем най-точни - да намери друга като нея.

Русев и Лана оглеждат къщи в София

Русев и Лана оглеждат къщи в София

Доста трудна задача

Но за целта ще трябва да премине през няколко врати, които ще го отведат в паралелни вселени. А там, той ще може да намери своята любов и дори тя да изпитва същото към него. 

Звучи романтично, но има и уловка, а тя е, че веднъж преминал, няма връщане назад. Това ще бъде втора изява за Русев на големия екран след участието му в "Обратно броене" (2016 г.). Все още няма информация кога ще можем да видим филма, но това, което знаем е, че героят на българина ще се казва Кирил.