В началото на февруари стана ясно, че Роузи Хънтингтън-Уайтли и Джейсън Стейтъм отново са станали родители.

Разбрахме, че Уайтли и Стейтъм имат момиченце, което се е родило в болница в Лондон, a щастливата майка не пропусна да се похвали с феновете си в Instagram, като сподели първата снимка на новороденото си момиченце. Е, видяхме само малката ѝ ръчичка, но и това е нещо.

Роузи Хънтингтън-Уайтли очевидно е решила да разкрива малко по малко как изглежда дъщеря ѝ Исабела. Преди броени дни тя ни позволи да надникнем отново в личния ѝ живот с още няколко снимки на малката принцеса. 

Роузи Хънтингтън-Уайтли, Джейсън Стейтъм и раждането на второто им дете

Роузи Хънтингтън-Уайтли - отново майка

Моделът е родила миналата седмица

Не сме изненадани, че новите кадри не ни показват лицето на дъщеря им, защото това е честа практика на повечето известни личности. Да се надяваме, че един ден ще реши да ни я представи в пълния ѝ блясък. 

Освен снимките на Исабела обаче, моделът не пропусна да качи и няколко свои, на която ясно се вижда, че вече е в страхотна форма и няма помен от голямото коремче, с което се похвали в края на деветия си месец. 

Никак не сме изненадани, че съпругата на Джейсън Стейтъм бързо си е върнала старите килограми и изглежда страхотно. Тя все пак е модел и предполагаме, че съвсем скоро ще се захване с работните си ангажименти, които изискват от нея да бъде в топ форма.

Роузи Хънтингтън-Уайтли, Джейсън Стейтъм, Исабела и първата снимка, която споделиха на дъщеря си

Първата снимка на дъщерята на Роузи Хънтингтън-Уайтли и Джейсън Стейтъм

Бебе под прикритие

От качените снимки става ясно, че малката Исабела и майка ѝ не могат да се оплачат от липса на внимание, защото за засипани с куп скъпи подаръци от водещи модни и козметични брандове.