Едно от нещата, с които свързваме големия музикант Род Стюарт, е прическата му. Като изключим емблематичния глас, разбира се. Досега си мислехме, че косата му изглежда така небрежно поради липсата на каквито и да е грижи от страна на звездата. Най-много лак или пяна да й сложи, но всъщност е точно обратното.

Прическата, косата, формата на лицето и как да си изберем подходящата

Прически според формата на лицето

Бретон, къдрици или боб - всичко зависи от...

Неотдавна пред The ​​Sun бившият мениджър на група Small Faces - Елиът Салцман, издава как точно Род Стюарт поддържа прическата си. Елиът научава малката тайна на сър Стюарт от фронтмена на бандата - Стив Мариот, който прилагал същия трик, препоръчан му от Род.

Оказва се, че 76-годишният изпълнител на хита "Baby Jane" (всъщност, един от многото) дълги години залага на един от най-старите трикове за оформяне на косата - намазва я с майонеза и я разрошва с помощта на кърпа.

Не знаем дали Род Стюарт прилага и днес същата домашна процедура, но от Daily Mail съобщават, че за известната си прическа той харчи по 6000 паунда на година.

От MailOnline явно също се вълнуват живо от темата, защото миналата година споделят ексклузивни снимки на музиканта, според които той изкарва три часа в луксозен фризьорски салон.

Според британската медия, Род плаща по 340 паунда на час не само за оформяне, но и за изсветляване на косата, което прави редовно. И явно процедурите продължават дълго, защото често му сервират сандвичи на сребърен поднос.