Роби Уилямс е сред известните личности, които намират в татуировките още един начин за изразяване. Рисунките по тялото му са десетки, а той планира в най-скоро време да добави още няколко, този път с малко по-различна цел.

Уилямс признава, че му е трудно да помни информация като тази на коя дата са родени децата му. А той има цели три. Затова смята да си татуира рождените им дати някъде по тялото си с надеждата, че ще успее най-сетне да ги запомни.

Най-вероятно първата татуировка ще бъде по случай първи рожден ден на сина му Коко, който е през октомври. Но изпълнителят не помни дори месеца, в който е роден другия му син Чартлън, нищо че скоро ще навърши пет години.

В негова чест обаче си е нарисувал мече, към което вероятно ще трябва да добави датата, на която стана баща за втори път, пише The Sun.

На гости на Роби Уилямс и Айда Филд в Малибу

На гости на Роби Уилямс и Айда Филд в Малибу

Доста добра инвестиция

Роби Уилямс обаче призовава да не го виним, защото просто мозъкът му работи по такъв начин и не може да съхранява подобен тип информация. Той на два пъти губи брачната си халка, затова решава да татуира на безименния си пръст първата буква на своята съпруга Айда.