Това лято Роби Уилямс и съпругата му Айда Филд станаха собственици на още един имот - имение в Малибу срещу сумата от 15.9 милиона паунда.

Та, ако се чудим къде си прекарват лятото, отговорът е ясен. Ясно е и че именно тук те решиха да вложат общия си хонорар от X Factor.

Снимка 374126

Източник: SplashNews

Къщата е в непосредствена близост до брега и през големите прозорци се открива страхотна гледка към океана. На три етажа, с площ от почти 3600 кв.м в италиански стил, имотът успява да очарова не само звездното семейство на Уилямс и Филд, но и Джанет Джексън.

Снимка 374129

Източник: SplashNews

Тя е сред бившите собственици, както и един от шефовете на Netflix - Тед Сарандос. Построена през 1981 г., къщата претърпява цялостен ремонт преди десет години.

Снимка 374127

Източник: SplashNews

Четири спални, основната от които е със собствен СПА център, голяма кухня с трапезария, светъл хол с гледка към океана, огромна тераса и басейн. Домът е светъл и просторен, но същевременно и уютен.

Снимка 374130

Източник: SplashNews

Съдейки по мебелите вътре и отвън в къщата, имението ще бъде място на провеждане на много приятелски сбирки и луди купони, пише Hello.

Снимка 374128

Източник: SplashNews

Жената, която укроти демоните на Роби Уилямс

Жената, която укроти демоните на Роби Уилямс

Коя е Айда Филд

Като бонус към новата къща идва и новото хоби на Филд - сърфът. Което е нормално - как да устои на изкушението, когато океанът ти е на няколко крачки разстояние..