Роби Уилямс може и да е доста странен и подчертано ексцентричен тип, но е от популярните личности, които ценят своите почитатели. И не пропуска възможност да общува с тях и да споделя общи кадри от свои участия и изпълнения на живо.

Роби Уилямс, Netflix и какво разкри изпълнителят за новия документален филм

Роби Уилямс - секс, наркотици и психични заболявания

Готви се още един разказ за живота на изпълнителя

Затова и не е толкова странно, че преди няколко дни Роби се похвали в социалните мрежи, че е срещнал своя, може би, най-щастлив фен. 49-годишният изпълнител остави кратък, но емоционален коментар към снимка, на която той позира усмихнато заедно с въпросния фен.

"Това се случи преди две вечери по време на мой концерт в Будапеща - избрах произволно човек от публиката и малко по-късно с удивление разбрах, че съм го избрал и преди 20 години, отново на същото място, в същия град", пише Уилямс. И допълва удивено, че шансът това да се случи е 174 240 000 към "Радвам се да ви видя отново, сър. С любов от Роб Х", завършва посланието си певецът.

И наистина няма как да отречем, че това е интересно съвпадение, в което има дори и нещо съдбовно. Освен скорошната снимка, Роби публикува и кадър от 2003 г. На него позират две млади момчета - певецът и неговият почитател от сцената, в обща прегръдка, заедно с останалите музиканти и изпълнители.

Роби Уилямс и къде е загубил девствеността си изпълнителят

Роби Уилямс за девствеността си

И още някои интересни подробности, които разкрива изпълнителят за себе си

Настоящата любопитна среща на Роби се случва по време на европейската част от неговото 25-о турне, което отбелязва 25 години от соловата му кариера. Бившата звезда на Take That обяви поредицата от концерти още през септември 2022 г., припомнят от People.