Британският изпълнител Роби Уилям проговори откровено за терзанията си. Той разкри в интервю за таблоида The Sun, че страда от болест, която е в главата му. Тя се опитва да го убие, а той всячески се бори с нея. 

В момента звездата е на турне. И въпреки че навсякъде среща любовта на феновете си, винаги щом остане сам, Роби започва тази неравностойна борба със съзнанието си, която не веднъж е била на косъм да го откаже от всичко.

Понякога го превзема изцяло, понякога му е необходима, за да излезе на сцената, понякога живее в спокойствие и всичко е прекрасно.

Уилямс не назовава с конкретно име болестта си. Смята, че е човешко да се бориш с изпитанията, които изникват в мозъка.

Снимка 342793

Източник: Facebook / Robbie Williams

Освен това, според Роби, част от успеха и великите постижения е и борбата със собствените демони.

Зачерква и темата за покойния Джордж Майкъл. Смята, че неговият живот е не по-малко влакче на ужасите от този на приятеля му. 

Докато Майкъл се срещна със смъртта навръх Коледа през 2016 г., изпълнителят на "Let me entertain you" признава, че е имал подобни срещи не веднъж и два пъти. Но засега винаги се връща от тях. 

Роби Уилямс с тежка диагноза

Роби Уилямс с тежка диагноза

Певецът отмени концерти

Последният път е през септември 2017 г., когато Роби прекара няколко дни в болница заради открити изменения в мозъка и съмнения за кръвоизлив. След това се наложи да премине през интензивен курс на лечение.

Снимка 342798

Източник: Facebook / Robbie Williams

След няколко критични момента в живота си, 43-годишният изпълнител днес е осъзнал, че каквото и да имаш, това не те прави непобедим. Затова днес обръща повече внимание на себе си и здравето си.

В края на миналата година в друго свое интервю Уилямс подкрепи все по-откритото говорене за депресията и психичните проблеми. И призна, че преди години човек не е можел да разбере какво се случва с него.

Снимка 342795

Източник: GettyImages

Чувал е много за депресията, но и сам не е могъл да определи дали именно тя е неканеният гост в съзнанието му. Тогава не е било прието да се говори открито за душевните страдания, а този факт го прави интроверт, пише NME.