Възможно ли е майка и дъщеря да изглеждат почти като двойнички? След като преди време видяхме Лили Роуз-Деп и Ванеса Паради, Синди Крауфорд и дъщеря ѝ Кая Гербер, сега обръщаме внимание на Рийз Уидърспун и Ейва Филип. Рийз е на 46, а Ейва - на 22, но двете са като сестри.

Парис Хилтън, Рийз Уидърспун, About Damn Time и трудният урок по танци на певицата Лизо

Парис Хилтън и Рийз Уидърспун - провал след провал

Явно не всичко им се удава

Доказателство за това е и последните снимки, която сподели Рийз Уидърспун сподели в профила си в Instagram. Актрисата публикува няколко кадъра на себе си и дъщеря си Ейва Филип, които ухилени  до уши позират пред красив залез.

На една от снимиите виждаме Ейва - дъщерята на Рийз от бившия съпруг Райън Филип, как избърсва лицето на майка си.

"Обичам да споделям залези с моето момиче, особено когато ми оправя грима", пише шеговито Рийз Уидърспун. От снимките става ясно и че 22-годишната дъщеря на актрисата, която поразително мноого прилича на майка си, има нова татуировка на ръката.

По време на Coachella тази година Ейва разговаря с People за това как тя и майка ѝ често се обличат еднакво. Тя уточни, че причината за това се дължи най-вече на факта, че просто имат еднакъв моден вкус. 

Ейва обаче признава, че майка ѝ и баба ѝ са жените, които са я научили на всичко, що се отнася до стил, както и че гримът има способността да дава сила на всеки, който реши да го носи. 

Дъщерята на Рийз наскоро сподели публикация, в която отговаря на фен по време на въпроси и отговори в Instagram, който я пита за нейната сексуалност: "Харесвате момчета или момичета?", е въпросът, на който тя небрежно отговаря: "Привличат ме... хора! (Полът е без значение)."

Рийз Уидърспун, Райън Филип, синът им Дийкън и семейните снимки от дипломирането му

Какво събра Рийз Уидърспун и бившия ѝ

Без лоши чувства

Още през 2019 г. обаче Ейва официализира връзката си в Instagram с приятеля си от колежа Оуен Махоуни, след като се двамата се запознават в Калифорнийския университет в Бъркли. Оттогава Махоуни успя да спечели одобрението на майка ѝ и дори се присъедини към семейството на тропическа ваканция миналото лято.