Явно Парис Хилтън следи всичко случващо се в социалните мрежи и желае да бъде в крак с тенденциите. Това пролича от споделения наскоро клип, в който се опитва да копира танца на Лизо към песента ѝ "About Damn Time".

Парис Хилтън, рожденият ѝ ден и плановете за бебе

Готова ли е Парис Хилтън стане майка на 41

Как посрещна своя 41-ви рожден ден

Видеото на певицата е по-скоро урок по танци и в последно време набра голяма популярност в TikTok. В него Лизо обяснява стъпка по стъпка как да се танцува най-правилно на песента.

41-годишната Парис решава да се поучи от Лизо и да опита да изиграе нейния танц. Или по-точно да го копира. За целта, разбира се, тя избира и подходящо облекло - бански костюм в две части, единственото допълнение към който са слънчевите очила и дългите руси, свободно спуснати по раменете коси.

Очевидно е, че Парис полага усилия. Но, оказва се, не е толкова лесно, колкото привидно изглежда. И дори в края на видеото тя директно казва, че танцът не ѝ се удава, и дори изчезва от обсега на камерата, пише Hollywood Life.

В текста към клипа Парис споменава, че наскоро и актрисата Рийз Уидърспун се е "мъчила" да научи танца към "About Damn Time". И дори прибавя шеговито: "С Рийз трябва да вземем истински на урок по танци. Все пак, важно е да сме в модерни и наясно с тенденциите."

Лизо, Yitty и марката й за бельо с нестандартни размери

Защо за Лизо размерът има значение

Рапърката има вече собствена марка за бельо

46-годишната Рийз даде шанс на танца на Лизо на 21 май, споделяйки видео, подобно на това на Парис. Също като нея, и актрисата се опита да даде най-доброто от себе си, но и тя не успя...