Знаем, че Риана не е от звездите, които ще цепят басма на някого. Пък бил той и президентът на САЩ. Особено в сегашния му вид.

Певицата изрази недоволството си от това, че нейни песни се използват по време на предизборната му кампания, като нарече това "трагично".

Постът й беше в отговор на туит на Филип Ръкър, представител на Washington Post в Белия дом, който отразява кампанията на настоящия президент. Той съобщаваше, че на фона "Don't Stop The Music" в градчето Чатанога в Тенеси са се раздавали безплатни тениски с образа на Тръмп.

Риана заедно с Фарел Уилямс

Източник: GettyImages

Риана заедно с Фарел Уилямс

Малко по-рано Риана призова, отново през профила си в Twitter, последователите й във Флорида да гласуват за кандидата на Демократическата партия Андрю Гилъм.

Преди нея Фарел Уилямс обяви, че ще предприеме съдебни действия срещу Тръмп, който използва песента му "Happy" в кампанията си часове след стрелбата в Питсбърг.

Аксел Роуз от Guns'n'Roses е друг изпълнител, който забрани използването на песента "Sweet Child of Mine" в предизборната кампания на настоящия президент на САЩ.