От повече от седмица всички говорят за здравословното състояние на крал Чарлз и Кейт Мидълтън. И докато при монархът ситуацията е по-ясна, то за принцесата на Уелс информацията е много оскъдна, което очаквано доведе до появата на различни спекулации каква точно е била причината за операцията, от която се възстановява.

Кейт Мидълтън след операцията - как се възстановява и защо не дава публичност за нея

Истинската причина Кейт да бяга от публичност след операцията

Такива са отговорностите на една принцеса

Няколко дни след тревожните новини от кралския двор принц Хари и Меган Маркъл пък направиха своята първата публична поява от доста време насам. Те бяха в Ямайка за премиерата на биографичния филм за Боб Марли и демонстрираха добро настроение. И няма как да не се запитаме как са реагирали на болничния престой на Чарлз и Кейт.

Според източници, цитирани от The Mirror, съпрузите са научили за здравословните проблеми на двамата от медиите. Въпреки това веднага са се свързали както с краля, така и с принцесата на Уелс, за да изкажат своята подкрепа и пожелания за бързо възстановяване.

Снимка 643690

Източник: GettyImages

Твърди се, че те са се свързали с двамата "по различен начин", като не се уточнява какъв точно е той. Но жестът им може да се счете като желание за помирение, смятат някои.

Разбира се, може да сметнем и че действията им са това, което всички са очаквали от тях. Но фактът, че все пак принц Хари и Меган Маркъл са оправдали тези очаквания говори, че не искат да наливат още масло в огъня на и без това тлеещият вече доста време конфликт с кралското семейство.

Кейт Мидълтън и Меган Маркъл - нулеви шансовете за помирение

Защо Кейт и Меган никога няма да са приятелки

Не че някой очаква това от тях...

Все пак преди няколко месеца именно Кейт Мидълтън и крал Чарлз бяха назовани в книгата Endgame на Омид Скоби като тези, които са си позволили да правят коментари за цвета на кожата на сина на принц Хари и Меган Маркъл. Но все пак здравето винаги е на първо място и надали двойката отцепници искат нещо лошо да се случи с краля или със съпругата на принц Уилям. А дали ще видим и следваща стъпка към помирението, само времето ще покаже.