Венсан Касел и Тина Кунаки не пропускаха да демонстрират публично колко влюбени са един в друг. Дали ще се появят на модно събитие, на кинопремиера или просто ще споделят свои общи снимки в социалните мрежи - те винаги изглеждаха много привързани.

Тина Кунаки, Венсан Касел, Седмицата на модата в Париж и колко влюбени са двамата

Тина Кунаки и Венсан Касел отново приковаха всички погледи

Не могат да скрият любовта си

Затова е наистина изненадващо да разберем за зародилите се подозрения за раздялата им. Повод за това даде и самият Венсан, който е изтрил всяко изображение на Тина от своя Instagram.

Първи за случилото се съобщиха от Mail Online преди ден, подхранвайки по този начин още повече слуховете, че двойката се е разделила. Убеждение, разпространено от известно време сред техните почитатели, тъй като двамата не са виждани заедно от седмици.

В допълнение на това близък източник е споделил пред DailyMail, че раздялата се е случила отдавна. И ще понастоящем Тина е "буквално с разбито сърце."

До момента двойката не е коментирала по никакъв начин спекулациите.

Снимка 613468

Източник: GettyImages

Още от самото начало на връзката им, знаем, че Венсан Касел редовно публикува общи снимки, на които видимо за всеки се наслаждават на любовта си. Той обаче не бе активен в социалните мрежи на рождения ден на Тина, който бе в сряда, 5 април, и не я поздрави по повода. Впечатление прави и фактът, че последния път, когато Венсан е харесал снимка на съпругата си в Instagram, е на далечния 17 февруари.

От своя страна Тина също не е споделяла снимки с актьора от седмици. А и двамата продължават да са активни в мрежата във връзка с професионалните си ангажименти.

Наскоро Тина бе забелязана и сама на футболен мач в Париж.

Тина Кунаки, секси снимките по бански на модела и коментарите на съпруга ѝ Венсан Касел

Закачките между Тина Кунаки и Венсан Касел

Когато съпругата ти е опасно секси

56-годишният Винсент и 26-годишната Тина сключиха брак през 2018 г. - само две години след като за първи път бяха свързани като двойка. От любовта си имат тригодишна дъщеря, която се появи през април 2019 г.