Ново разкритие около филма "Барби"? Да, точно така. Райън Гослинг разказа за причината да каже "да" на ролята да бъде Кен. А героите в разказа му са малко кал, един лимон и една не много приятна гледка...

Райън Гослинг, Марго Роби и какъв е хонорарът на актьорите за ролите на Барби и Кен във филма "Барби"

Колко ще получат Райън Гослинг и Марго Роби за ролите си в "Барби"

Още една мистерия отколо филма е разкрита

А го разбираме от едно от поредните интервюта на Гослинг, но не за "Барби" - около филма все още се знае и говори твърде, твърде малко - а заради The Gray Man. Филмът вече е наличен в Netflix, а актьорът, който влиза в ролята на смъртоносен агент на ЦРУ, не спира да разказва за преживяванията си около него.

Така по време на вечернотото си шоу Джими Фалън се възползва от присъствието на канадсткия актьор, за да се опита да разкрие повече около мистерията около "Барби".

"Хората никога не са играли с Кен... Никой не си играе с Кен, човече", шеговито влиза в темата Гослинг. И разказва за момента, когато решава да каже "да" на ролята на Кен.

Райън Гослинг, Barbie и измамен ли е лъскавият живот на Кен във филма

Измамен ли е лъскавият живот на Кен

Райън Гослинг разкри част от мистерията около филма за Барби

След като Грета Гъруик му предлага ролята, Райън излиза навън в задния си двор, за да помисли. "Това е най-добрият сценарий, който някога съм чел. Излизам в задния двор и знаеш ли къде намерих Кен, Джими? С лицето надолу в калта до размазан лимон", споделя той.

Ева Мендес, възпитанието, брака и какво мисли за посягането на децата

Дали Ева Мендес пляска децата си

И с какво сравнява насилието в брака

А "вината" за нещастното стечение на обстоятелствата за куклата най-вероятно е на двете дъщери на Гослинг и Ева Мендес. Именно тогава обаче канадецът осъзнава, че трябва да приеме предложението. 

Той прави снимка на куклата и пише на режисьора: "Аз ще бъда твоят Кен. Защото историята му трябва да бъде разказана."