Завръщането на Pussycat Dolls се превърна в една от най-горещите теми в световния шоубизнес в последните седмици. Дамите предизвикаха много коментари с поведението си, което е дори по-провокативно от преди, когато бяха на върха на славата.

А сега нe липсват твърденията, че малко им е минало времето да се обличат и държат по този начин, защото вече не сa първа младост. Отговор на тях даде Джесика Сута в интервюто си за The Daily Telegraph.

Според нея, сега музикалната сцена е много по-различна от преди няколко години. Имаме Дженифър Лопес, която е на 50, но изглежда по-невероятно от всякога. Имаме и Lizzo, която е пример за любовта към себе си и това да сe приемаш такъв, какъвто си.

Това кара Сута да мисли, че сега има много повече толерантност. Просто е нова ера, в която няма правила. Затова и Pussycat Dolls не се чувстват, сякаш са ги нарушили.

Наскоро и Никол Шерцингер направи подобен коментар. Според нея, ако има правилно време да бъдеш провокативен, то е когато вече си зрял, приемаш себе си и се чувстваш уверен в кожата си. А вдъхновяващата увереност и сила винаги сa били посланието на Pussycat Dolls към техните фенове.

Никол Шерцингер, Pussycat Dolls, Fault и новият брой на списанието

Никол Шерцингер и Pussycat Dolls разголват душа и тяло

Момичетата на корицата на новия брой на списание Fault

Според друг член на женската група -  Кимбърли Уайт, феминистките често ги критикуват за провокативното поведение, защото не ги разбират правилно. А всъщност и това е форма на феминизъм, само че по-различна...