Животът на Ник Джонас и Приянка Чопра ни изглежда като безкраен купон. Особено когато са в компанията на брата на изпълнителя Джо и неговата половинка Софи Търнър. Четиримата обичат да съчетават работата с удоволствието и го доказаха за пореден път в началото на тази седмица.

Братята Джонас, красивите им дами още няколко приятели се забавляваха лудо и шумно на частна яхта край бреговете на Маями. И купонът, разбира се, не мина без достатъчно снимкови доказателства в социалните мрежи колко страхотно си изкарват. 

Няма как да не акцентираме върху гледката на Приянка Чопра и Софи Търнър по бански. А и техните любими мъже определено не им отстъпват по физика. Новата им любима музика пък се оказва индийската, която миксират с хитовете на Ариана Гранде, както става ясно от постовете им в социалните мрежи.

Танците на яхтата щурата компания пък комбинира с каране на джет във водите на океана, а Приянка съвсем се разхвърля, за да се качи на мощното водно возило. Е, да, може да не е перфектна по нечии стандарти, но важното е, че изглежда истински щастлива и много влюбена.