Когато си сред най-популярните холивудски двойки трябва да си наясно, че клюките по твой адрес няма да спрат. И че не винаги е нужно да им обръщаш внимание. Пример за последното са Приянка Чопра и Ник Джонас.

Приянка Чопра, Ник Джонас и как тя опроверга слуховете за раздялата им

Разделят ли се Приянка Чопра и Ник Джонас

И какво породи тази мълва

Съвсем наскоро из онлайн пространството се заговори, че двамата са се разделили.

А причината за това беше фактът, че актрисата махна фамилията Джонас от профила си в Instagram. Няколко дни по-късно двамата опровергаха слуха, като се появиха красиви и влюбени на The Fashion Awards в Лондон на 29 ноември.

39-годишната Приянка участва в подкаста Ladies First на Лора Браун, в която разказа повече подробности за семейството си и трудностите, през които е минало. "Изминалата година беше много трудно. Беше трудно да си далеч от вкъщи във времена, в което е трудно да пътуваш, за да видиш семейството си".

Чопра разказва, че докато работата я е задържала в Лондон, Ник е бил в САЩ, а родителите й - в родната й Индия. "Ужасявах се от мисълта, че не мога просто да хвана самолета, в случай че се случи нещо лошо", казва тя.

Приянка допълва, че всеки път, когато са можели, двамата с Ник са се събирали за по няколко дни или в САЩ, или във Великобритания. "Всеки от нас има своята кариера и сме се разбрали да не се месим в тази на другия, защото сме преди всичко партньори".