Състезанията на Формула 1 са вероятно най-вълнуващите събития за почитателите на високите скорости. А когато се провежда едно от най-легендарните от серията - това в Монте Карло, всички се вълнуват. Включително и принцесите.

Принцеса Шарлийн, принцеса Габриела и Седмицата на модата в Монако

Принцеса Шарлийн - най-после усмихната

Нова светска поява

Шарлийн отново присъства на провеждането на Формула 1 в Монако.

След като две години подред 44-годишната принцеса пропуска голямото събитие в княжеството, тя отново е край пистата. Не само това, но и се появи редом със съпруга си принц Алберт и децата им Габриела и Жак.

Алберт и Шарлийн направиха неформална обиколка на пистата преди състезанието, за да благодарят на доброволците, да се здрависат с публиката и да поговорят със състезателите, както и с някои именити гости.

Сред тях беше и Хю Демпси (заглавната снимка). Актьорът от "Анатомията на Грей" поддържа близки отношения с принцесата, след като предишни години отново е бил по трибуните на Формула 1 в Монако, както и на надпреварата 24 Hours of Le Mans.

За двата дни на надпреварата Шарлийн показа два тоалета, с които направо циментира статута си на една от най-стилните кралски особи. В събота, 28 май, носеше рокля с абстрактен мотив върху бели панталони, и двете на Akris. В неделя беше избрала гащеризон в небесносиньо Terrence Bray.