След смъртта на Елизабет Втора всички погледи са вперени в преките й наследници - новият крал Чарлз и неговите деца. Покойната кралица обаче има и други членове от семейството, които заслужават внимание.

Принцеса Йожени и татуировката, която демонстрира по време на Платинения юбилей на кралица Елизабет

Йожени - татуираната принцеса

Дъщерята на принц Андрю ни изненада

Като принцеса Йожени - една от двете дъщери на низвергнатия принц Андрю, третото дете на Елизабет и принц Филип.

Преди ден 32-годишната Йожени отбеляза четвъртата годишнина от сватбата си с Джак Бруксбанк. Двамата се венчаха на 12 октомври 2018 г. в параклиса Сейнт Джордж на замъка Уиндзор.

Снимката, която внучката на кралица Елизабет публикува в Instagram, показва младоженците в специалната карета, която ги откара по улиците на Уиндзор и е в черно-бяло. От People ни припомнят, че Йожени е облечена в дълга бяла сватбена рокля и диадема със смарагди.

Брачната церемония е извършена пред 800 гости, като най-височайшите от тях са кралицата и съпругът й принц Филип. На обяда след нея официален домакин е Елизабет Втора, а сред сервираните блюда са шотландски яйца и йоркширски пудинг.

През септември 2020 г. Йожени и Джак Бруксбанк стават родители на момченце, което кръщават Огъст. Първата му публична проява беше по време на Платинения юбилей на кралицата през юни 2022 г.