Любовният романс на принц Уилям и Кейт Мидълтън започва през 2001 г. Цели 10 години по-късно двамата стават законни съпруг и съпруга. По това време цялото внимание е насочено към новото попълнение в британския кралски двор и херцогинята на Кеймбридж е подложена на щателна дисекция от медиите.

Както при повечето хора, така и при нея с любовта и брака настъпват известни промени в поведението, които обаче стават публично достояние.

Според книга, написана от кралски биограф, след сватбата херцогинята е променила коренно отношението си към своите приятели покрай връзката си с принца.

Снимка 426528

Източник: GettyImages

Тя е започнала да се държи пренебрежително към тях и е променила почти изцяло най-близкото си обкръжение, запълвайки го с нови хора, свързани със съпруга й и с кралския двор. Сякаш иска да скъса с миналото и да постави изцяло ново начало в живота си, пише Express.

Още докато е в университета, Кейт започва да отказва срещи със своите колеги и предпочита да прекарва цялото си свободно време със своя принц, когото буквално боготвори.

Уилям пък се е притеснявал от мнението на другите за тяхната връзка и за да не му създава излишни главоболия, Мидълтън е прекратила почти всички свои контакти.

Снимка 419492

Източник: GettyImages

След новината за временната раздяла на Уилям и Кейт през 2007 г., повсеместната реакция на нейните приятели е била нескрита радост. Те са искали старата им дружка да се върне при тях, но, за тяхно съжаление, това не се случи. А след брака връзката между Мидълтън и най-близките й съвсем се е пропукала, пише Express.

Кейт Мидълтън, перфектната форма на херцогинята и как я поддържа

Как Кейт Мидълтън е толкова слаба след три раждания

Женски трикове

Само за сравнение споменаваме, че при Меган Маркъл не може да се отбележи подобна промяна. Тя продължава да поддържа близки отношения с най-добрите си приятелки и явно не е толкова главозамаяна от факта, че е омъжена за принц.