Не видяхме принц Уилям и Кейт Мидълтън на сватбата на Лейди Габриела Уиндзор, но любимата кралска двойка успя да ни изненада доста приятно тези дни. Херцогинята на Кеймбридж бе в треската поговорка за представянето си на Chelsea Flower Show, което стартира в неделя, 19 май.

Снимка 424211

Източник: Twitter / Kensington Palace

Мидълтън изненада всички приятно със своята градина, озаглавена "Обратно към природата". Подготовката й е отне няколко месеца, а представянето на готовия проект се превърна не просто в събитие, а в истински семеен празник.

Снимка 424207

Източник: Twitter / Kensington Palace

За да подкрепят Кейт, на събитието дойде принц Уилям заедно с трите им деца. И всички се върнаха не само към природата, но и към безгрижните си детски години, в които игрите на открито бяха основното занимание.

Снимка 424209

Източник: Twitter / Kensington Palace

Луис, Шарлот и Джордж се забавляваха сред зеленината, но не по-малко и от самите Уилям и Кейт. Принцът запали огън, а Мидълтън не пропусна да се полюлее на импровизирана люлка на дърво.

Снимка 424212

Източник: Twitter / Kensington Palace

Децата опознаваха природата под погледа на родителите си, а снимките на милата семейна гледка бяха разпространени в профилите в социалните мрежи на двореца Кенсингтън. Под тях бе подчертано, че Уилям и Кейт много добре знаят какви са ползите на от игрите навън и времето сред природата за психичното и физическо здраве на децата.

Снимка 424213

Източник: Twitter / Kensington Palace

Освен това, Мидълтън споделя мнението на учени, че мозъкът на децата до голяма степен се формира до петгодишна възраст. Затова е от изключително значение родителите да прекарват с тях възможно най-много, но и пълноценно време още от първия ден. А ако това време включва забавления на открито, още по-добре.

Снимка 424208

Източник: Twitter / Kensington Palace

Кейт Мидълтън, принц Луис и от какво се оплака херцогинята

Защо Кейт Мидълтън се оплака от сина си

Майчини неволи

Кейт сподели в кратко интервю, че се надява нейната градина да вдъхнови повече семейства да излязат и да се забавляват заедно сред природата. Видимо за нея и Уилям това е едно от първите правила на родителството. А когато са всички заедно, с трите си деца, няма как да не ги определим като перфектното семейство.