Днес, 23 април, най-малкото дете на принц Уилям и Кейт Мидълтън празнува първия си рожден ден. Принц Луис е пети подред наследник на короната. Той има батко и кака - Джордж и Шарлот, съответно на шест и четири години. Но днес всички погледи са вперени в него.

По случай празника от двореца Кенсингтън разпространиха три нови снимки на принца. Те са направени по-рано този месец от майка му Кейт в резиденцията в Норфолк.

Снимка 419706

Източник: Twitter / Kensington Palace

Отдавна е известно, че Мидълтън предпочита сама да снима наследниците си, а не да се доверява на професионални фотографи. И не можем да й отречем, че доста добре се справя с улавянето на емоциите. А на въпросните кадри за пръв път виждаме усмивката на малкия принц.

Снимка 419705

Източник: Twitter / Kensington Palace

Празникът по повод рождения ден на принц Луис ще премине скромно, в тесен семеен кръг и, както винаги, без да имаме възможността да сме свидетели на този момент, пише Hello.

Кръщенето на принц Луис  в снимки и факти

Кръщенето на принц Луис, Кейт и леля Меган

Какво се случи и какво - не

За съжаление, ваканцията по повод Великден свърши вчера и цялото семейство се върна от Норфолк в Лондон. Много време за празненства няма, защото утре принц Уилям заминава за Нова Зеландия. Най-важното за него и Кейт обаче е цялото семейство да е заедно, защото тогава винаги е весело.