Най-пищната сватба кралска сватба за 2023 г. вече отмина. На 1 юни принц Хюсеин на Йордания и годеницата му Раджуа ал Саид се венчаха на церемония, сред чиито гости бяха принц Уилям и Кейт Мидълтън, Джил Байдън, както и монарсите на повечето арабски държави.

Как протече сватбата на принц Хюсеин и принцеса Раджуа ал Саиф

Как протече сватбата на принц Хюсеин и принцеса Раджуа ал Саиф

Любов, красота, обичаи и хиляди гости от цял свят

Къде точно е бил меденият им месец не се уточнява от йорданския кралски двор, макар да беше уточнено, че младоженците ще го прекарат в Йордания. Наскоро обаче принцът публикува нова снимка, която изглежда сякаш е от първата им ваканция като семейство.

"От името на Раджуа и от мое пожелавам честит Курбан байрам на вас и семействата ви", гласи текстът на Хюсеин. Снимката всъщност е селфи, направено от Раджуа, която изглежда свежа в лятна туника и без грим, докато седи в компанията на съпруга си.

Раджуа, която след сватбата вече носи титла принцеса, се сгоди за престолонаследника на Йордания през август миналата година. Тя е дъщеря на саудитския бизнесмен Калид ал Саиф и е дипломиран архитект от университета в Сиракюз, САЩ, припомнят The National News.