Едва в последните няколко дни около Хари и Мегън има нещо по-вълнуващо от потвърждението, че риалити поредицата им за Netflix ще се появи още този месец. Трейлърът на Harry & Meghan загатва, че това, което ни очаква, ще успее да ни изненада.

Harry & Meghan, принц Хари, Меган Маркъл и първи тийзър на документалната им поредица за Netflix

Хари и Меган срещу Уилям и Кейт

Докато Кейт и Уилям са в САЩ, Хари и Меган пускат тийзър на риалитито си

Принцът обаче умее да изненадва и по други начини. Той за пореден път реши да подкрепи Scotty's Little Soldiers - благотворителна организация, която подпомага децата на загинали при изпълнение на служебния си дълг британски военнослужещи.

Направи по възможно най-подходящия за децата начин - 38-годишният Хари записа видео обръщение, облечен в костюм на Спайдърмен. "Коледа е времето, когато най-силно ни липсват хората, които обичаме. И това е съвсем нормално", казва той.

Той допълва, че никое дете не трябва да се чувства виновно от това, че се забавлява по Коледа, въпреки че единият от родителите му го няма. От People припомнят, че за Хари каузата на Scotty's Little Soldiers му е близка заради това, че също е отраснал с един родител.

Организацията е основана през 2010 г. от Ники Скот, която година преди това губи съпруга си в Афганистан. Принц Хари се запознава с нея през 2017 г., а на следващата година с Меган решават да дарят голяма сума на организацията по време на сватбата си.