След последния си кралски ангажимент миналата седмица принц Хари и Меган Маркъл се върнаха в Канада, за да започнат своя нов живот. Херцогът и херцогинята преживяха трудна раздяла с кралския двор и само времето ще покаже с кого от него ще съумеят да поддържат връзка.

Оказва се, че има една дама, която им е много близка на сърцето, въпреки че винаги е оставала в сянката на отношенията с кралицата, Уилям, Кейт, Чарлз и Камила. И това е принцеса Ан - сестрата на Елизабет Втора.

През май тя има няколко насрочени ангажименти в Канада, първият от които е във Ванкувър, където се подвизават херцога и херцогинята на Съсекс. И ако те не бъдат отложени заради коронавируса, лелята на Хари ще има възможността да гостува в новия му дом.

Снимка 471534

Източник: GettyImages

Така тя ще стане първият член на кралския двор, запознал се отблизо с новия живот, който семейството си устрои далеч от Великобритания. По последна информация, те са наели луксозно имение за 10 милиона долара, в което отново се чувстват като в дворец.

Говори се, че именно принцеса Ан ще заеме мястото на принц Хари начело на кралските военноморски сили. И така ще стане първата жена капитан в тази роля, пише Daily Mail.

Кейт Мидълтън, принц Хари, Меган Маркъл и емоциите на херцогинята след Мегзит

Кейт страда за Фантастичната четворка

Трудна за всички раздяла

Тази рокада със сигурност ще затопли още повече отношенията между херцога на Съсекс и неговата леля, защото двамата ще си обменят опит и ще имат още една обширна тема за разговор.